header
Морски Транспорт | УСЛУГИ
15357
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15357,qode-quick-links-1.0,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_non_responsive

УСЛУГИ

ЧАРТЪРИНГ

Благодарение на добрата партньорска мрежа и големия автопарк, с които разполагаме, успешно отговаряме на изискванията на нашите клиенти. Предлагаме бързо и компетентно обслужване, кратки транзитни времена и оптимално съотношение между цена и качество.

За удобстовото на нашите клиенти предоставяме ежедневна актуална информация за техните пратки както и възможност за проследяването им в реално време. Необходимо е единствено да се свържат с нас по имейл или телефон.

УПРАВЛЕНИЕ НА БЕЗОПАСНОСТТА И КАЧЕСТВОТО

За удобство на нашите клиенти предлагаме митническо представителство на всички митници и бюра в София, Варна и Бургас, можем да бъдем гъвкави и креативни, своевременно и компетентно да освобождаваме товарите Ви. Натрупаните знания и професионализъм ни позволяват да Ви предложим сигурност, коректност и качествено обслужване в най-кратки срокове. Даваме адекватно и компетентно решение на всички въпроси, възникнали в процеса на работа.

Като набор от услуги предлагаме изготвяне на всички видове митнически, транспортни и търговски документи, митническо представителство при внос, износ, ре експорт и складиране.

ЗАСТРАХОВКИ И РЕКЛАМАЦИИ

Благодарение на високо квалифицираните кадри и професионалната складова програма, гарантираме сигурност за вас и вашата стока.

АГЕНТИЙСКИ СЕРВИЗ

ПРОЛОДЖИСТИК БГ  е единствена в Северна България предлагаща контейнерен превоз на опасни товари съгласно всички нормативни разпоредби със собствен специализиран транспорт и квалифицирани водачи.

 

Клас 9 – Други опасни вещества и предмети

1

СПОМАГАТЕЛЕН ФЛОТ, ВЛЕКАЧНИ УСЛУГИ

С партньорите ни – водещи контейнерни линии и техните агенти от цял свят, Ви гарантираме най-ефективните и сигурни решения за превоз на Вашите групажни пратки по море с групажни контейнери:

 

 

Глобално покритие за групажен транспорт с морски контейнери

ПОКУПКО – ПРОДАЖБА НА КОРАБИ

Наличието на голям автопарк създава предпоставки за качествен и надежден автотранспорт, гъвкавост и разбиране към нашите клиенти и техните желания.

Благодарение на нашите специалисти в областта и отличната логистика успяваме да бъдем на точното място в точното време за да задоволим изискванията на нашите клиенти.